Mimosa
Foto: Manu_Bahuguna

Mimosa

I denne oppskriften, komponert av Jan Vardøen, anbefales det å tilsette litt Grand Marnier, som er en appelsinlikør med cognac som base. Det gir ekstra fylde til Mimosaen. Har du Cointreau i huset, gir også den drinken en boost.

Fremgangsmåte

Skvis en søt, kald appelsin og bland saften 50/50 med champagne i et høyt hvitvinsglass.

For en ekstra liten piff kan du ha en spiseskje Grand Marnier i hvert glass.

Tips:
En appelsin gir omlag 8-9 cl saft.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Fra boka Tøffe Drinker av Jan Vardøen

4
4/5 etter 24 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen