Hell Grand Marinier og Cognac i et highballglass eller irish coffeeglass, hell deretter espresso oppi - rør rundt og legg tilslutt kald ristet fløte over.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En fyldig cappuccino med umiskjennelig smak av påske: Appelsin og sjokolade.
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenSeibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
Les hele sakenOg ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele saken