Kok opp vann og sukker og rør til sukkeret er helt oppløst. Avkjøl og oppbevar i flaske med kork i kjøleskapet.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok opp vann og sukker og rør til sukkeret er helt oppløst. Avkjøl og oppbevar i flaske med kork i kjøleskapet.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Her oppskriften til ingefærsirup. Den kan du bruke i drinker og eksempelvis i te og varm melk. Den gir en særegen og deilig smak.
Denne sirupen kan du bruke i pina colada eller på fruktsorbet eller granita.
Chilisirup kan brukes til mange ting. Den er deilig å helle på et stykke kake, en dessert, i salatdressingen eller i en drink.
Bruk gjerne slanten av en rødvin du ikke drakk opp i helgen. Sirupen kan brukes i drinker, i marinader eller i salatdressinger.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenI dag serverer vi en rykende het, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele saken