Shake alt unntatt den musserende vinen og sil over i et highball-glass med isbiter. Fyll opp med musserende vin og garner med appelsinskive og et rødt cocktailbær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Shake alt unntatt den musserende vinen og sil over i et highball-glass med isbiter. Fyll opp med musserende vin og garner med appelsinskive og et rødt cocktailbær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Thorleif Andersen1. plass i VM i Los Angeles i 1973 (lagkonkurranse)
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele saken