Bland og server i et wiskyglass.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ved en ren tilfeldighet oppsto denne drinken da kollegene Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Hvalstrand Bad under press stilte opp i en Cuervo-konkurranse.
Som en lekker helgemiddag kan vi trygt anbefale ishavsrøye. Og vi stopper ikke der med tanke på havets delikatesser. Andre skalldyr har nemlig sterke biroller i dagens middagsrevy.
Les hele sakenI dag er det en vri på en høyt elsket klassiker som står på kartet. Mai Tai-ens evigvarende popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenViltkjøttet som er brukt i denne oppskriften finnes i alle dagligvarebutikker.
Les hele sakenDet er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.
Les hele saken