Ha bitter, likør, sitronsaft og sukkerlake i en shaker med is. Rist godt og sil over i et rocksglass med is. Topp opp med Carlsberg/lager.
Mikset av Chris Grøtvedt, The Thief
Foto: Julie H. Amundsen
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
2 cl Angostura Bitter
2 cl Bols Amaretto
2 cl friskpresset sitronsaft
2 cl sukkerlake (2:1)
Carlsberg/lys lager
Du må ikke like whisky for å elske denne drinken. Ingefæren pakker inn og limesmaken frisker opp røyksmaken fra whiskyen. En drink du kommer til å lage flere ganger.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
Les hele sakenUkens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.
Les hele saken2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenNå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.
Les hele sakenFor sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.
Les hele saken