Fyll et røreglass med is og "rull" drinken slik at ingrediensene blandes. Hell over i et rocksglass med isbiter. Rull en artisjokkbåt inn i en parmaskinkeskive og legg på toppen av glasset.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
3,5 cl Simers Taffel
2,5 cl Cynar
2,5 cl Cocchi Americano
1/4 artisjokk
1/2 parmaskinkeskive
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.
Det er brukt O.P. Anderson i denne oppskriften, en rund og ikke for intens akevitt, men enhver akevitt i den tørrere stilen fungerer her. Det som gjør drinken er faktisk ingefærølet.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.
Les hele saken