Fyll et highballglass med isbiter. Ha i noen dråper Angostura, akevitt og limejuice.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Fyll et highballglass med isbiter. Ha i noen dråper Angostura, akevitt og limejuice.
Sendt inn av Jesper Lind, Internasjonalen
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.
Det er brukt O.P. Anderson i denne oppskriften, en rund og ikke for intens akevitt, men enhver akevitt i den tørrere stilen fungerer her. Det som gjør drinken er faktisk ingefærølet.
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDenne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele saken