Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Arcus
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.
Det er brukt O.P. Anderson i denne oppskriften, en rund og ikke for intens akevitt, men enhver akevitt i den tørrere stilen fungerer her. Det som gjør drinken er faktisk ingefærølet.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.
Les hele sakenGjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDenne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele saken