Cognac-basert

  • 15 minutter

    I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.

  • 15 minutter

    Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.

  • 5 minutter

    Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.

  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Her trengs bare cognac, calvados, lime og grenadine som du kan lage hjemme.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.

  • 5 minutter

    I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.

  • 10 minutter

    En liten kraftbombe som pirrer ganen med smaker og aromagivere som danner en harmonisk ramme rundt cognacen.

  • 5 minutter

    Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.

  • placeholder
    5 minutter

    Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?

  • 15 minutter

    Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle

  • 10 minutter

    Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Irish coffee er en av de mest populære drinkene som finnes, kalde som varme. Selv om det finnes strenge regler for og meninger om denne klassikeren. Som i dette tilfellet hvor nesten alt er byttet ut, det er bare kaffen og kremen igjen.

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    En enklere utgave av klassikeren champagnecocktail.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken