Chocolate orangina with a kick

Fremgangsmåte

Bland O'boy, cognac og Cointreau i et varmebestandig glass og rør godt rundt.

Tilsett varm melk og topp med zest av appelsin. Zest er det ytterste laget av sitrusfrukten uten at du tar med det hvite.
 
Denne drinken gir deg garantert varmen igjen i kroppen, og den er en hel dessert alene.

Hvis du vil imponere gjestene kan du ta en stor bit av zesten og tenne på spruten i det du kryster den over drinken. Pass på, for det flammer godt opp!
 
Ingredienser:

Sendt inn av Peter, Dr. Jekylls Pub, Oslo

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6