Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
Sendt inn av Apéritif
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac
Denne drinken, kan den gjerne serveres som en herlig avslutning på et godt måltid som en egen dessert.
Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Les hele sakenÅ tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele saken