Det finnes utallig varianter av Gin og Tonic. Her finner du mange av dem. Men gin kan brukes til mange andre drinker også.
Denne oppskriften er den originale fra The Rainbow Room ved Raffles Hotel i Singapore, og ble første gang laget av bartender Ngiam Tong Boon i 1915.
Denne drinken har et familiært forhold til Bloody Mary. Her har du oppskriften
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Denne drinkklassikeren oppstod under forbudstiden i USA, for å maskere den dårlige kvaliteten på hjemmebrent gin.
I denne drinken kombineres to klassikere bramble og clover club.
Har du noen skvetter med sherry i skapet får du brukt dem opp, og resultatet blir en veldig lekker og smaksrik drink.
En klassiker skapt av bartenderlegenden Ada Coleman da hun jobbet på The American Bar på Savoy i London.
Navnet stammer fra forbudstiden, den gangen man måtte bryte loven for å få seg en drink. Smaken holder også i dag 100 år senere.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg mye kraft og smak av både gin, pastis og grenadin.
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.