Gibson er en tøffere utgave av Dry Martini, først og fremst på grunn av at oliven er erstattet med syltet småløk.
Det finnes utallig varianter av Gin og Tonic. Her finner du mange av dem. Men gin kan brukes til mange andre drinker også.
Gibson er en tøffere utgave av Dry Martini, først og fremst på grunn av at oliven er erstattet med syltet småløk.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.
Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.
Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.
Denne vrien på en negroni er mer ginpreget enn den klassiske utgaven, og med den unike likøren H.Theoria Perfidie som gir en spesiell karakter.
Matcha-tepulver gir gin tonicen en ekstra spennende karakter, og yuzu bidrar i samme retning.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.
Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
I denne drinken møtes nordiske og tropiske aromaer og det gir en leskende spritz-opplevelse.
Enten du er fan av Maria Callas og/eller opera, er dette en drink som også setter spor.
Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!
Denne drinken kan fint lages med vanlig gin, for det er mye smak i de andre ingrediensene.
Dette er oppskriften som blir brukt av bartenderene ved Raffles Hotel i Singapore, stedet hvor denne drinken så dagens lys første gang.
I klassikeren Moscow Mule, er vodkaen i denne oppskriften byttet ut med gin. Dermed har du enda flere måter å servere alles favorittsprit på.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kanskje ikke noe.
Den er frisk. Det er det første som faller naturlig å si om denne drinken. Får du lyst på flere glass kan du bare redusere mengden gin.
Denne drinken er forfriskende uten å være for syrlig, sødmefylt uten å være for søt, en type drink svært mange vil like, og Roar Hildonens mest populære drinkkreasjon fra 2000.