Magarita er den perfekte måten å begynne utforskningen av tequila - enn si mezcal. Og med et ekstra fruktelement i stedet for den klassiske miksen av tequila, lime og sitruslikør, blir den enda mer lettdrikkelig.
Magarita er den perfekte måten å begynne utforskningen av tequila - enn si mezcal. Og med et ekstra fruktelement i stedet for den klassiske miksen av tequila, lime og sitruslikør, blir den enda mer lettdrikkelig.
Denne drinken blir så god som den overhodet kan bli. Ingen i hele verden har så gode jordbær som her i Norge. Har du jordbær i fryseren kan du nyte den hele året.
Denne vrien på Bloody Mary er perfekt for Halloween. Hvis du synes tequila og whisky er for utfordrende, kan du fint lage den med vodka.
Denne margaritaen skiller seg fra den klassiske både ved at den ikke har saltrand og at den røres og ikke shakes.
Denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en sommerfavoritt. Den er komponert av Rune Kaarbø, Bakgården Bar, i Kristiansand.
Margarita er den mest kjente tequiladrinken og gir assosiasjoner til tropeparadiset Acapulco i Mexico.
Her får du virkelig solen til å stå opp. Men vi anbefaler den ikke til frokost.
Denne drinken med vannmelon vil du elske. Selvfølgelig har drinken litt tequila, sitruslikør og sitron. Garantert gir den deg riktige sommerfølelse.
Det er den meksikanske ingrediensen achiote som gjør denne tequiladrinken til noe helt for seg selv. Lag en Achiote margarita. Her oppskriften.
Jordbærmargarita blir vi aldri lei. Denne oppskriften har en hemmelig ingrediens.