Rabarbramargarita
Foto: Sentralen as

Rabarbramargarita

Meksikansk margarita trives utrolig godt sammen med norsk rabarbra.

Fremgangsmåte

  1. Fyll en shaker med is og tilsett tequila, Cointreau, limejuice og rabarbrasirup.
  2. Rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass med saltet kant. 
  3. Alkoholfritt alternativ: Fyll en shaker med is og tilsett sitrus og rabarbrasirup. 
  4. Rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass med saltet kant. Eller lag en stor porsjon og fyll i en mugge med isbiter.
  5. Rabarbrasirup: La ingrediensene koke i rundt 15 minutter.
  6. Sil gjennom en grov sil. Press rabarbraen forsiktig, slik at all saft renner ut.
  7. Avkjøl. Fyll sirupen i en flaske med kork og oppbevar i kjøleskap.

Tips: Du får finest saltrand ved å gni en sitron- eller limeskive mot den utvendige kanten øverst på glasset, snu glasset opp-ned og dypp i en skål med salt.

Lyst på en annen margarita så finner du de her

Her andre drinker med tequila du bør prøve

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Dansukker

Forsiden akkurat nå
Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her får du en ny pastafavoritt
Dagens rett
Pasta med kremet valnøttpesto

Her får du en ny pastafavoritt

I dag gir vi deg oppskrift på en knallgod pastarett med valnøttpesto som kan lages med eller helt uten kjøtt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken