Knus jordbærene i en shaker. Tilsett de øvrige ingrediensene og isbiter. Rist godt og sil over i et avkjølt cocktailglass som er dyppet i fint salt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken blir så god som den overhodet kan bli. Ingen i hele verden har så gode jordbær som her i Norge. Har du jordbær i fryseren kan du nyte den hele året.
Knus jordbærene i en shaker. Tilsett de øvrige ingrediensene og isbiter. Rist godt og sil over i et avkjølt cocktailglass som er dyppet i fint salt.
Sendt inn av Chris Grøtvedt
Her får du oppskriften på en enkel variant av denne populære drinken. Selv om den er av det enkle slaget smaker den likevel fortreffelig.
Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Les hele sakenEkstra gledelig med tanke på helgekosen er at den finnes i 100+ polutsalg.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenHer er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele saken