Bli med til Renaas sirkus - Stavangers nye stolthet og opplev Massimo Botturas ukjente side
Riesling, potet, lakris og Modenas berømtheter er andre ingredienser i denne utgaven.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Riesling, potet, lakris og Modenas berømtheter er andre ingredienser i denne utgaven.
Les hele sakenVi tar også en en titt på den eksplosive økningen i norsk sider samt avstikker ut i havet til Færøyene og der hvor kongekrabben fiskes.
Les hele sakenDet er hva årets siste utgave av Apéritif magasin byr på.
Les hele sakenBli med oss til flere utposter og sågar bedrifter midt i storbyen hvor dette er essensen i deres vei til suksess.
Les hele sakenDette og mye annet er temaer for oktoberutgaven av magasinet Apéritif . Denne artikkelen er kun for abonnenter.
Les hele sakenI juniutgaven av magasinet tar vi deg med til The Tea Room i Oslo som har store ambisjoner. Men også til steder du bare kan lese om fortsatt.
Les hele sakenI dette nummeret av magasinet kommer du innom India, Australia, Mexico, Frankrike og Belgia
Les hele sakenDet er noen av ingrediensene i marsutgaven av magasinet som du må være medlem for å få tilgang til.
Les hele sakenDette og mer til finner du i årets første utgave av Apéritif magasin.
Les hele saken50 sider med inspirasjon fra alle verdenshjørner er vår novembermeny.
Les hele sakenAlchemist i København er bare noe av det du kan fordype deg i med dette nummeret av Apéritif magasin.
Les hele sakenDu kan glede deg til å lese om alt fra verdens beste grillrestaurant, via Napa Valleys leten etter kjøligere vinmarker til den norske superbaren i London. Neste nummer kommer allerede den 21. oktober.
Les hele sakenVi reiser gjennom ord og bilder for tiden - og maiutgaven av magasinet Apéritif er intet unntak.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken