Barcode har fått sine pølsekokere
Nyåpnete Stock i Bjørvika satser på raffinert, norsk tradisjonskost og gode cocktails, gjerne til pølsene. Møt kjøkkensjef Stian Gregersen og barsjef Håkon Ongstad.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Nyåpnete Stock i Bjørvika satser på raffinert, norsk tradisjonskost og gode cocktails, gjerne til pølsene. Møt kjøkkensjef Stian Gregersen og barsjef Håkon Ongstad.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenGjør deg klar for en eksklusiv vinsmaking som vil fortrylle dine smaksløker. Den 27. november får du muligheten til å utforske de utsøkte vinene fra den anerkjente vinprodusenten, Monsanto.
Les hele sakenSting komponerer ikke bare musikk, han skaper også vinmagi! Bli med på en uforglemmelig vinsmaking den 20. november.
Les hele sakenClotilde Davenne, en fremragende vinmaker fra Burgund, kommer til Oslo denne novemberkvelden for å servere syv av sine ikoniske viner.
Les hele sakenUtforsk historien til vinprodusenten Thomas Barton mens du nyter de klassiske Bordeaux-vinene sammen med førsteklasses mat.
Les hele sakenMat og vin forenes når kokkene på Betong disker opp med flere retter perfekt kombinert med vinene fra Korrell den 7. november.
Les hele sakenGå ikke glipp av en smaking med noe av det ypperste fra Rioja gjennom hele 10 viner fra den tradisjonsrike produsenten CVNE med David Piera som guide.
Les hele sakenSmak og lær om vinene fra Sør-Rhône – en av de mest berømte vinregionene i Frankrike.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenEn akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Men også en håndfull sidere som kan gjøre høstens matopplevelser ekstra kortreiste.
Teran er ikke hverdagskost, og heller ikke en hverdagsvin. Derimot en svært lagringsdyktig og terroirpreget rødvinstil som altså er høydepunktet blant septembernyhetene i basishylla.
Når det er sagt, er det mulig å finne whiskyer som er noe annet enn samleobjekter. Altså som det føles fornuftig å faktisk drikke.
Vi snakker om en Le Mesnil-champagne fra den fantastiske 2008-årgangen. Men det er 1549 andre viner å glede seg over, noen mer enn andre, og noen er riktig gode kjøp.
Noe av det beste høsten har å by på er årets ferske lammekjøtt i skjønn forening med høstens grønnsaker, i dette tilfellet kålen. Mange flotte og varierte oppskrifter venter på deg.
Les hele sakenMen også innføring i den unike romen fra Guadeloupe samt utviklingen for rødvin fra Alsace og en virkelig skatt fra Loire. Blant annet.
Les hele sakenDet er en grunn til at Montalcino har en stor plass i vinelskeres hjerte. Her får du en rimelig smak.
Les hele sakenDet gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenHer får det delikate, men også robuste sildekjøttet bryne seg på søreuropeiske ingredienser.
Les hele sakenHøsten er tiden for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet med lammestek som midtpunkt. Denne oppskriften er en klassiker.
Les hele saken