Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Du kan nemlig putte nær sagt hva som helst under lokket av eggesaus. Alle typer rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller grønnsaker.Her har vi brukt lutefisk
Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Du kan nemlig putte nær sagt hva som helst under lokket av eggesaus. Alle typer rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller grønnsaker.Her har vi brukt lutefisk
Denne oppskriften på fårikål fra Brasil er du helt nødt til å prøve. Faktisk med bacon.
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Denne berømte salaten får i denne retten følge av et deilig tilskudd. Det setter en ekstra spiss på retten. Følg den enkle oppskriften.