Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Makrell er vårfavoritt nummer en hos mange, først og fremst fordi den smaker så godt, men også fordi den er rimelig. Det hverdagslige stempelet forhindrer ikke at den kan serveres den som del av helgens festmiddag.
Fiskesuppe trenger ikke alltid å være en kremet variant, for med en god kraft er mye gjort. Denne oppskriften sikrer deg et velsmakende hurtigmiddag på et øyeblikk.
Her har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.
Server denne suppen gjerne kald. Den smaker også veldig godt varm hvis du ønsker det. Du kan variere grønnsakene. I denne oppskriften har vi blant andre brukt erter, poteter og tomater.
Legg et kyllinglår på grillen og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.