Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Tørk kamskjellene godt, og dryss over salt og pepper.
Varm opp en stekepanne og stek kamskjellene på middels varme i rapsolje, i ca. 2 minutter på hver side. Legg dem på en tallerken.
Skjær asparges i 6 like store deler og stek dem i stekepannen i 3-4 minutter uten at den vaskes først.
Ertesuppe:
Finhakk gressløk.
Kok opp helmelk og smør, ha i erter og la det koke i 5-7 minutter.
Tilsett gressløk og kjør det glatt med stavmikser eller i blender.
Smak til med salt og pepper.
Server ertesuppen i varme tallerkener, og ha i kamskjell og asparges. Drypp gjerne litt olivenolje over suppen.
Se alt det andre du kan lage med fryste erter
Her er mange oppskrifter med kamskjell som du må prøve
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig