Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du Þnsker Ä fÄ tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her er oppskriften som den kjente bartenderen Stig Bareksten har laget.
Med 12 prosent er denne rÞdvinen beviset at ogsÄ varmklima-vinomrÄder kan lage en vin med bÄde kraft og friskhet.
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for Ă„ komme i gang.
NĂ„r du ikke har rĂ„d til barolo eller ikke orker Ă„ vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ â signert en av de beste.
Eller en 16 Ă„r gammel merlot til samme pris â begge kommer med en spesiell historie.
LĂŠr mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vĂ„r egen vinekspert Marte Ăyen Nordahl
En nĂŠrmest glemt drikk som skapte glede blant vinbĂžnder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nĂ„ fĂ„tt en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som stĂ„r bak trestjerneren LâAssiette Champenoise i Reims er en av dem.