Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.