Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det som er så genialt er at denne retten skal lages av fiskefilet fra fryseren. Hvis du tar ut fileten 15 minutter før du skal begynne på matlagingen, blir den også veldig lett å skjære i tynne skiver. Tapenade er svært enkelt og raskt å lage.
Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.
Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.
For i det siste har han tatt steget videre.
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.