Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenVi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Les hele sakenEn favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.
Les hele sakenVi gir deg de gode tipsene og et knippe oppskrifter på alt fra forretter til kaker og godt drikke for den store dagen.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele saken