Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.
Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.
Kveite regnes som en fet fisk, men fettet godt gjemt. Derfor blir det ikke for mye av det gode med en smørsaus og mandelpotetpure til.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Med vinterens største mirakel, skrei, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriften med lever og rogn.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir Ravioli med steinsopp ekstra godt.
Hva smaker bedre enn kokt skrei og rogn? Her får du oppskriften som garanterer deg et vellykket resultatet.