Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Dette er oppskriften på en tomatsuppe med deilige ingredienser som setter fart på smaksløkene. Likevel ikke så hot at du brenner tunga hvis du da ikke forsøker å spise den for varm.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Her oppskriften på en deilig tomatsalat med spennende ingredienser som setter enn ekstra spiss på salaten. Passer ypperlig til kjøtt.
Dette er en paella med masse deilige smaker. De kommer blant annet fra fisk, blåskjell og kongekrabbe.