Opprett bruker

*Passordet må inneholde minst ett siffer, ett spesialtegn Ett spesialtegn kan for eksempel vaere et utropstegn (!), eller et sporsmalstegn (?). , en stor og en liten bokstav, og skal bestå av minimum 8 tegn totalt.
Ved å opprette en bruker, godtar du Editos og Aperitif.nos vilkår for bruk. Aperitif.no vil kunne lese e-postadresse, brukernavn og fullt navn.

Er du allerede bruker?

Er du ikke bruker? Logg inn her

  • Alt dette får du som bruker på Aperitif.no
  • Min kokebok

    Ved å registrere deg får du tilgang til å lage din personlige kokebok, enten ved å legge oppskrifter direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

  • Min bartender

    Du kan også lage din egen bartender med de samme alternativene som ovenfor.

  • Min vinkjeller

    Din egen vinkjeller er en annen mulighet til å holde orden på hva du har i «kjelleren», hvor mange flasker du har, når de bør drikkes og selvfølgelig dine smaksnotater.

  • Mine favoritter

    Husker du navnet på de gode vinene du drakk for tre uker siden? Nå kan du bare trykke på hjertesymbolet, og navn og pris er veldig lett tilgjengelig i Mine favoritter.

  • Mine kurs

    Her kan du som kursdeltager ha en oversikt over tidligere og fremtidige kurs. Du vil også få opp et digitalt smaksark får hvert kurs hvor du kan lagre dine vinnotater, og ha de med deg i lomma til en hver tid.

Forsiden akkurat nå
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets kurs for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken