- Bringebærvinaigrette:
- Kjør sammen 1 dl villbringebær, 1 ss sukker, 4 ss olivenolje og 2 ss hvitvinseddik med en stavmikser.
Andebrystene: - Lag et rutemønster i skinnsiden av andebrystene, gni de inn med salt og pepper. Stekes på høy varme i tørr panne til fettet har smeltet ut i pannen og skinnet har blitt gyllent. Brun deretter den andre siden.
- Legg andebrystene i en ildfast form i forvarmet ovn (150 grader) med skinnsiden opp i 15 min, la det hvile i minst 5 min før det skjæres i tynne skiver.
- Tilsett stekesjyen 2 ss balsamicoeddikk og tilsett en stor spiseskje honning, reduser inn kraften.
- Fordel bringebær vinaigretten ut over tallerkenene, legg på en haug av salatblandingen, dander skiver av andebrystet over salaten, fordel balsamicosjyen over kjøttet, og server med slottspoteter.