Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Jan Erik Sevland
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenDenne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenEn favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.
Les hele sakenRenskåret svinekjøtt stekes raskt i panne og fylles i pitabrød med sprø salat og tomater og så mye chilisaus du liker. Enkelt, men også veldig godt.
Les hele sakenVi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Les hele saken