Eggelikørtrøfler

Eggelikørtrøfler

Disse små runde godbitene lager du 15 minutter. Mørk sjokolade, litt eggelikør og appelsinskall er alt som skal til.

Fremgangsmåte

Smelt sjokolade og matfett i en kasserolle på svak varme. Ta kasserollen av varmen, og rør inn melis, kakao, appelsinskall og likør.

La kjølne litt før kremen settes i kjøleskap for å bli helt kald.

Form runde boller med en skje som dyppes i varmt vann. Rull trøflene i melisen.

Oppbevares kjølig.

Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Dansukker.no

3
3/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen