Bland det tørre i en bolle, rør inn vann og bland sammen til du får en samlet deig. Dekk bollen med plastfolie og sett til heving i 12-24 timer.
DAG 2
Gni litt olje i bunnen av en liten langpanne (33 x 23 x 5 cm) og dekk med bakepapir (oljen gjør at papiret holder seg på plass).
Hell 2-4 ss olivenolje på bakepapiret. Slå ned deigen, eller brett den et par ganger over seg selv før den veltes over i formen med olje. Dytt deigen ned og ut til sidene til den dekker hele langpannen. Dekk med plastfolie og la deigen etterheves i ca 1 time.
Sett ovnen på 200 grader når etterhevingen nærmer seg slutten.
Lag små groper med fingrene på toppen av focacciaen og dytt ned de friske urtene. Det gjør ikke noe om stilkene blir med, så lenge de ikke er for grove. Dryss over grovt salt og ringle til slutt over enda litt mer olivenolje.
Stek focacciaen midt i ovnen i ca 20-25 minutter, eller til overflaten er gylden og brødet gjennomstekt