Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
De tradisjonsrike rosa Reims-kjeksene er perfekt å servere til champagne eller å brukes i kake/dessertoppskrifter.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.
Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg som flyter, men også alt annet av rester du måtte ha liggende.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Denne focacciaen kan toppes med veldig mange forskjellige ingredienser, fra tomater som her til løkskiver, grønnkål, oliven, pølsebiter eller baconstrimler. Den er perfekte følget til en suppe.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Disse kjeksene er nødvendige til en perfekt tiramisu, og du lager dem enkelt selv.
Her lages den italienske brødklassikeren med kokte poteter. Enkel å lage, men det tar litt tid. Men smaken er ekstra fyldig.
Pitabrød smaker fortreffelig som alternativ til brød og kan fylles med pålegg, dressing og grønnsaker som en egen rett.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.