Bland mel, sennepspulver, hakket hvitløk, salt og pepper. Gni godt inn i kotelettene.
Legg kotelettene som takstein i en ildfast form. (Obs! med fettranden opp!) Strø resten av melblandingen oppå.
Hell over kyllingkraften og fløte-sennep/blandingen slik at den nesten når opp til toppen av kotelettene.
Stek i 180 grader i ca 3 timer.
Retten tar litt tid, men det er nesten ikke arbeid med den. Ti minutter forarbeid, tre timer i ovnen - resten av ventetiden kan du bruke som du ønsker.
Du kan alltids lage poteter til, og for all del pasta eller brød. Eller du kan bare spise koteletter og saus, og så gjøre bot med en svær grønn bladsalat etterpå.
Disse kotelettene bærer Elvis' gloriøse bumerke, men det er vi som har lagt til fløten!
Selve genistreken, bortsett fra å steke svinekjøttet så lenge at det omtrent kan spises med skje, er kyllingkraften. Det går også fint med en kyllingbuljong.
Ukeadressa/Ulf Dalhem - 19.07.2003
Alternativ oppskrift: https://www.adressa.no/pluss/magasin/2017/04/27/Elvis-has-not-left-the-kitchen-14647571.ece