Vask potetene godt, skallet skal sitte på.
Kok potetene knapt møre i vann. Varm opp oljen og vend dampede poteter i denne. Tilsett salt, pepper og finhakkede urter.
Skrell nederste del av aspargesen. Kok, stek eller grill den 3-4 minutter til den er knapt mør.
Anrett asparges med skiver av fenalår rundt på porsjonstallerken eller serveringsfat.
Server sammen med lune poteter og gjerne flatbrød.
Kan serveres som en av flere tapasretter.
Tips: Fenalår et tradisjonell norsk mat. Kombinert med asparges i denne enkle retten er den en smaksbombe. Denne retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et koldtbord/tapasbord.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig