Fenalår med asparges
Foto: Matprat/Astrid Hals

Fenalår med asparges

Fenalår er mer anvendelig enn du tror. Pakk inn asparges med skiver av låret, og legg til mandelpotet, urter og krydder så har du et deilig måltid.

Fremgangsmåte

Vask potetene godt, skallet skal sitte på.

Kok potetene knapt møre i vann. Varm opp oljen og vend dampede poteter i denne. Tilsett salt, pepper og finhakkede urter.

Skrell nederste del av aspargesen. Kok, stek eller grill den 3-4 minutter til den er knapt mør.

Anrett asparges med skiver av fenalår rundt på porsjonstallerken eller serveringsfat.

Server sammen med lune poteter og gjerne flatbrød.

Kan serveres som en av flere tapasretter.

Tips: Fenalår et tradisjonell norsk mat. Kombinert med asparges i denne enkle retten er den en smaksbombe. Denne retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et koldtbord/tapasbord.
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 33 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen