Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.
Les hele sakenVi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen.
Les hele sakenDet er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenDenne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenEn gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.
Les hele sakenKylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.
Les hele saken