Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Rita Simensen
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Kveita er en av Norges flotteste matfisker og kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Den er uhyre velvillig i kjøkkenet og lett å finne både tilbehør og vinfølge til, derfor er den også kokkenes favoritt.
Les hele sakenCarpaccio er svært enkelt å tilberede. Men du må passe på at tilbehøret, så som extra virgin olivenolje og parmesanost, er av ypperste kvalitet. Da er du garantert en smakfull opplevelse der storfekjøttets naturlige egenskaper kommer til sin rett.
Les hele sakenFra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.
Les hele sakenJeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Les hele sakenNyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.
Les hele sakenUkens drink kombinerer vodka med anisbrennevinet Pernod. Med ananas og urter blir det mye smak i hver slurk.
Les hele saken