Pisk mascarpone eller seterrømme med sitron og vaniljesukker til en fast krem.
Kjør suppen i blender eller bruk stavmikser for helt glatt konsistens. Fordel i suppeskåler og legg en klatt med krem på toppen. Pynt gjerne med tørket blomster el. l.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Apéritif
Vis meg en som ikke liker riskrem. Spesielt når den serveres på denne måte.
For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDet er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Les hele sakenDen er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Les hele sakenDen har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Les hele sakenGjør den klar hjemme og ta den med på piknik, stranda eller tur i skogen. Den kan selvsagt også spises hjemme.
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele saken