Kok risengrynsgrøten og avkjøl.
Visp den avkjølte Vikingmelken til melken begynner å bli tykk og kremerte.
Tilsett sukker og vaniljefrø før den piskes ferdig.
Bland til sist risengrynsgrøten og Vikingmelk-kremen.
Fordel riskremen i 8 glass og avkjøl ca. 1 time.
Pynt desserten med kirsebærsaus, varm eller kald.
Mange lekre desserter finner du her
Flere gode juledesserter finner du her
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
 
 Lucia-feiring med lussekatter
 
 Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
 
 Her får du vært så praktiske kokketips
 
 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
 
 Få ukens kake som nyhetsbrev
 
                 
                                 
                 
             
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                