Grove grønnsaksmuffins

Grove grønnsaksmuffins

Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er også kjempefine å fryse ned.

Fremgangsmåte

Stek løk, purre og paprika myke i olje i en stekepanne. Tilsett spinaten og stek til den faller sammen. Sett pannen til siden.

Rør sammen egg, og tilsett olje og yoghurt. Bland sammen salt, bakepulver, hvetemel og sammalt hvetemel og ha dette i eggeblandingen. Bland inn grønnsakene, soltørkede tomater og osten.

Fyll muffinsformer 2/3 fulle med røren og sett formene på stekeplaten eller bruk et muffinsbrett. Stek muffinsene midt i ovnen på 200°C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Tips: Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er også kjempefine å fryse ned.

Overrask med spennende rundstykker

 

Vi har flere fristende oppskrifter på scones

Eller prøv en av disse oppskriftene på mer klassiske rundstykker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen