Hverdagswok med helgesmak
Foto: Synøve Dreyer

Hverdagswok med helgesmak

Fremgangsmåte

Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg. Ta kjøttdeigen ut av pannen.

Stek gulrøtter og stilkselleri raskt i pannen. Legg kjøttdeigen tilbake i pannen og tilsett de andre ingrediensene.

Stek peanøtter i tørr, varm panne til nøttene blir gylne. Bland nøttene inn i woken. Varm opp og smak til med salt og pepper.

Server woken nystekt med brød, kokt ris eller nudler og strø på finhakket frisk koriander rett før servering.
 
Dette er familiens wok-favoritt! Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken.

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen