
Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på bare 25 minutter.
Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
Ha smør og sirup i en kjele og varm det opp forsiktig til det smelter. Tilsett melk for å avkjøle blandingen.
Tilsett melk/smørblandingen i eggedosisen under forsiktig omrøring.
Bland hvetemel, krydder og natron og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en kakeform/liten langpanne (22 x 32 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 25 minutter. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.
Ha kremost, melis og sitronsaft i en bolle og visp det sammen til en luftig krem. Avkjøl kaken før fyllet smøres på.
Her finner du mange herlige oppskrifter på kaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no