Kokke-Lises bakte cherrytomater med fetaost og rosmarin

Ingredienser
500 g cherrytomater
200 g fetaost
100 g grønne oliven
2 hvitløkfedd
frisk rosmarin
olivenolje
balsamicoeddik
salt
aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

Lag fire små aluminiumspakker, bruk dobbelt lag med aluminium. Skjær hvitløksfeddene i tynne skiver.

Fordel tomater, smuldret fetaost, oliven og hvitløk i pakkene.

Legg i en rosmarinkvast, dryss over litt salt og drypp til slutt over olivenolje og grill dem i 10-15 minutter til tomatene begynner å sprekke og osten er myk.

Åpne pakkene og drypp over litt balsamicoeddik før servering.

Sendt inn av Marte Kvello

Forsiden akkurat nå
Silvaner som smaker som en burgunder?
+
Godbiter i pollisten

Silvaner som smaker som en burgunder?

Ja, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helfransk hvitvinskupp
+
Ukens vin

Helfransk hvitvinskupp

Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du vil ha noe ekstra godt - og sommerlig: Lag en fyldig aspargessalat til spekeskinka
Dagens rett

Når du vil ha noe ekstra godt - og sommerlig: Lag en fyldig aspargessalat til spekeskinka

Spekeskinke til aspargessalat er en favoritt i den lyse årstiden. Som kan nytes når som helst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet
+

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet

Andrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her