Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Argentinerne har kanskje verdens beste oksekjøtt. Med denne oppskriften gjør du ytrefileten rettferdighet på grillen.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Bytt ut pølser og burgere med denne herlige grillmaten. Grill og sterke krydder forvandler alminnelige kyllingvinger til saftige smaksbomber i denne oppskriften.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Når svinekoteletter får godgjøre seg på grillen med deilig tilbehør blir de skikkelig gode. Det er viktig at du gjør det riktig. Vi forteller deg hvordan.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Grillet laks med denne deilige sausen passer til så vel fest som hverdag. Laks er enkelt og raskt å grille, enten i porsjonsbiter eller som hel side.
Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Denne enkle snacksen er du lurt å servere når de første gjestene kommer til grillfesten. Pølser liker alle.
Grill + taco + laks er nesten garantert å bli en suksess. Denne oppskriften kan multipliseres til å mette mange.
Denne grillmetoden har vært diskusjonstema i grillkretser i årevis. Ikke alle er enige i at dette er den beste måte å grille kylling på, men alle synes at den er morsom.
Her en krydderblanding som løfter kjøttet du griller til nye høyder. Du må bruke den neste gang du skal grille. Følg oppskriften nøye. Det får igjen for.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.