Kylling-enchiladas

Ingredienser
1 grillet kylling
1 løk
2 hvitløkbåter
1 ss olje
2 jalapeño-pepper
salt og pepper
1 Boks(er) campbell kyllingsuppe
1 Boks(er) lettrømme
1 pk hvetetortilla
ost til gratinering

Fremgangsmåte

Rens kyllingen for skinn og bein.

Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje, hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen.

Tilsett finhakket jalapeño (etter smak) og litt av kraften, smak deg til.

Ta av 1/3 av røren som legges til side. Resten av røren blandes med kyllingen.

Fordel kyllingrøren i tortillaene, rull sammen og legg over i en ildfast form inntil hverandre. Ta resten av røren over tortillaene og legg revet ost etter eget ønske over. Cheddar gir en ekstra god smak.

Stekes til osten er gyllen ved 230 °C i 10-15 minutter.



Tips: I steden for "Campbell kyllingsuppe" kan du bruke posesuppen "kremet kyllingsuppe". Bruk da kun 6 dl vann pr. pakke.

Du kan også erstatte den grillede kyllingen med fersk kyllingfilet som du steker. Tilsett gjerne litt stekt sopp også.

Sendt inn av Live Gn

Forsiden akkurat nå
Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her