Kylling i curry med grønnsaker og fløte
Vivi Sandengen, Krokstadelva Oppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007

Kylling i curry med grønnsaker og fløte

Denne retten kan bli din neste favoritt. Kylling i curry der du sper på med grønnsaker og fløte smaker utrolig godt.

Fremgangsmåte

  1. Kyllingfilètene skjæres i ikke alt for små stykker og stekes i olje på middels varme til de får en gyllen farge.
  2. Salte og peppre og legg over på kjøkkenpapir så oljen får rent av.
  3. Grønnsakene skjæres i tyggevennelige størrelser og stekes lett i samme olje som kyllingen.
  4. Freses til de er nesten myke. Hell over fløte og tilsett kyllingbitene.
  5. Kok opp og la koke i ca 12 min. Smak til med salt og pepper og tillsett curry mot slutten av koketiden.
  6. Serveres med god ris og hjemmelagde rundstykker med ost, skinke, urter og hvitløk.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Vivi Sandengen, Krokstadelva Oppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pai gir sikker middagsseier
Dagens rett
Skinke- og løkpai

Pai gir sikker middagsseier

Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her