Kylling i curry med grønnsaker og fløte
Vivi Sandengen, KrokstadelvaOppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007

Kylling i curry med grønnsaker og fløte

Denne retten kan bli din neste favoritt. Kylling i curry der du sper på med grønnsaker og fløte smaker utrolig godt.

Fremgangsmåte

Kyllingfilètene skjæres i ikke alt for små stykker og stekes i olje på middels varme til de får en gyllen farge.

Salte og peppre og legg over på kjøkkenpapir så oljen får rent av.

Grønnsakene skjæres i tyggevennelige størrelser og stekes lett i samme olje som kyllingen.

Freses til de er nesten myke. Hell over fløte og tilsett kyllingbitene.

Kok opp og la koke i ca 12 min. Smak til med salt og pepper og tillsett curry mot slutten av koketiden.

Serveres med god ris og hjemmelagde rundstykker med ost, skinke, urter og hvitløk.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Vivi Sandengen, KrokstadelvaOppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Her lages den beste rosevin og hvitvinen til sjømat
+
Godbiter i pollisten

Her lages den beste rosevin og hvitvinen til sjømat

Det er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med blåskjell

Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene

Ikke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl i gryta
Dagens rett
Blåskjell med bayer

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl i gryta

Mørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni
Dagens rett
Italiensk kyllinggryte

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni

Kylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak elegante toppviner fra legendarisk champagnehus
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 11. oktober i Oslo

Smak elegante toppviner fra legendarisk champagnehus

Selveste Michel Drappier kommer til Norge for å presentere Drappiers nydelige og ettertraktede champagner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat
Dagens rett
Squashsuppe med persille og hvitløk

Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat

Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her