Kutt baconet i biter og stek dette pent brunt i en panne - legg til side.
Stek så soppskivene (del soppen i 4-6 deler) i samme panne med litt ekstra smør ev. olivenolje. Når soppen er nesten sprøstekt ha sjalottløk delt i 4 i pannen.
Skjær brystene i to ev. tre deler avhengig av hvor store de er. De skal stekes fort på sterk varme for å lukke kjøttet. Når de er ferdig blandes alt sammen.
Kvern einebærene og bland i. La det frese litt før du heller på øl. La koke et par minutter og bland så i créme fraîche og dryss litt timian over.
Serveres med mandelpotet (ris til nøds) og en kraftig rødvin.
Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.