Lammespyd
Foto: Mari Svenningsen

Lammespyd

Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Renskjær og del kjøttet opp i litt store terninger. Rens småløkene og skjær paprika og squash i biter.

Tre vekselvis kjøtt og grønnsaker på spyd. Pensle med olje og dryss over knuste laurbærblader og basilikum.

Grill lammespydene i ca. 5 minutter på hver side.

Kjøp gjerne lammelår i skiver og renskjær i terninger.

Tre på grillspyd sammen med det som står i oppskriften over, eller ta det du har i kjøleskapet. Enkelt og greit til hverdagsgrilling, men passer også godt som festmat.

Mange herlige oppskrifter med lam

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange lammeretter fra hele verden finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen